Cat și IIM CAT sunt la fel?

Published: Fri 29 April 2022
Updated: Fri 29 April 2022
By Admin

In Pisică.

Ce este examenul CAT? Testul de admitere comun sau examenul CAT este un test de aptitudini manageriale, pe care un candidat trebuie să îl îndeplinească pentru admiterea la cursurile de MBA oferite de 20 de IIM și peste 1.200 de școli B din India. Peste două mii de candidați se aplică pentru examen în fiecare an.

Ce este programa CAT?

Programa pentru examenul CAT include trei subiecte – Abilitatea verbală și înțelegerea citirii (VARC), Interpretarea datelor și raționamentul logic (DILR) și Aptitudinea cantitativă (QA). Secțiunea VARC din programa CAT 2022 acoperă diverse subiecte de gramatică engleză, raționament verbal și înțelegere a lecturii.

Care este salariul CAT?

Salariul mediu anual în CAT este de 20,3 lakhs INR.

Este CAT o opțiune bună?

CAT este unul dintre cele mai răspândite examene de admitere la MBA din India. Un număr mare de colegii, inclusiv IIM, IIT etc., consideră că scorul de pisică este obligatoriu în timp ce acordă admitere în programele de MBA. Dacă intenționați să urmați un MBA, atunci oferirea CAT va fi foarte benefică pentru dvs.

Este nota 12 importantă pentru CAT?

Ar trebui să aibă note agregate de 50% (45% pentru SC/ST/PwD). Criteriile de eligibilitate CAT 2021 au fost păstrate foarte simple.Sunt note de clasa a 12-a importante pentru examenul CAT?

DetaliiDetalii
Calificarea academicăLicență/Licență
Note necesare la absolvent 50% (45% pentru SC/ ST/ PwD)
Limita de vârstă pentru CAT 2021Fără restricție de vârstă
Experiență de lucruNu este obligatorie

Este examenul CAT online?

Examenul CAT din 2015 a rămas pe un model similar, cu excepția ultimilor doi ani care pot fi urmați și pentru CAT 2022, de asemenea, în ceea ce privește durata de timp, numărul de întrebări și secțiunile de mai jos: Examenul de 120 de minute: CAT 2022 este un test furnizat de computer de Durată 2 ore, dar nu este un examen online.

Ce este forma completă GMAT?

GMAT, care înseamnă Testul de admitere în management pentru absolvenți, este cel mai frecvent test folosit de școlile de afaceri pentru a evalua candidații. Testul este format din patru secțiuni: scriere analitică, raționament verbal, raționament cantitativ și raționament integrat.

links

social